Anasayfa / Basın Açıklamaları / TRT ‘ nın hukuksuz işlemi geri alınsın! Deniz Salmanlı işine derhal iade edilsin!

TRT ‘ nın hukuksuz işlemi geri alınsın! Deniz Salmanlı işine derhal iade edilsin!

ANKARA

Genel Merkezimizde gerçekleştirilen basın toplantısına KESK TİS Hukuk Sekreteri Zeynep KORKMAZ, Kadın Sekreteri Döne GEVHER KOYUN ve KESK’ e bağlı sendikalarımızın MYK üyeleri katılım sağladı.

GAZİANTEP

İl temsilciliğimizde gerçekleştirilen açıklamaya Genel Başkanımız Mesut BALCAN katılım sağladı.

DİYARBAKIR

TRT Diyarbakır Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına KESK şubeler platformu üyeleri ve Genel Mali Sekreterim Sabri GÜNDÜZ katılım sağladı. Gündüz, Deniz SALMANLI işine iade edilene kadar mücadelemizin süreceğini ifade etti.
Açıklamayı 3 No.lu şubemiz adına Şube Kadın Sekreterimiz Esra Ademhan okudu.

İSTANBUL

İstanbul Radyosu önünde gerçekleştirilen açıklamaya demokratik kitle örgütleri KESK şubeler platformu, Genel Sekreterimiz İbrahim Damatoğlu ve Genel Kadın Sekreterimiz Ayşe Koluman katılım sağladı.

Damatoğlu; Deniz Salmanlı Demokratik ve katılımcı TRT mücadelesi verdi, TRT halkındır dedi, kurumuna işine sahip çıktı TRT’nin tescilli arşivine ve binalarına sahip çıktı ve kişilere peşkeş çekilmesine karşı çıktı. İnsan hakları savunucusu oldu. Kadın haklarının mücadelesini verdi. şimdi buradan TRT yönetimine soruyoruz. Göreviyle alakalı bir sorun bulunmayan ve adli bir sorun olmaksızın bu kararı nasıl verdiniz. TRT yönetimi suç işlemiştir. Haber-Sen olarak Deniz Salmanlı görevine iade edilene kadar mücadelemize devam edeceğiz.

Damatoğlu’nun açıklamasının ardından 5 Nolu şube Başkanımız Özlem Berkin Açıklamayı okudu.

İZMİR

6 Nolu şubemizde gerçekleştirilen basın toplantısında Şube Başkanımız Ayhan Zengin 22 yıllık tek bir disiplin cezası bile olmayan TRT çalışanı Deniz Salmanlı’ nın işine iade edilene kadar mücadelemizi sürecektir dedi. Açıklamayı şubemiz adına Şube Kadın Sekreterimiz Derya Balseven okudu.

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven − three =

Örnek Resim