Anasayfa / BİLGİ BELGE / Şoför ve Dağıtıcı Personelin Görev/İş Tanımı

Şoför ve Dağıtıcı Personelin Görev/İş Tanımı

Son günlerde değişik illerden Genel Merkezimize gelen yakınmalara göre PTT Merkez Müdürlerinin şoför olarak çalışan arkadaşlarımıza dağıtıcı gibi görev yaptırmak istedikleri bu uygulamayı da PTT Genel Müdürlüğün 17.01.2012/831 sayılı yazısına dayandırdıkları yönünde şikâyetler gelmiştir.

Genel merkezimizin yaptığı araştırmaya göre Genel Müdürlük her çalışan için görev/iş tanımı yapmaktadır. Aşağıda görüleceği üzere dağıtıcı ile şoför unvanının görevleri farklı olup şoför unvanındaki  “dağıtım ve teslim” ibaresinin anlamının şoför arkadaşların her zaman yaptıkları iş olan şubelerden gönderileri toplamak ve şubelere dağıtmak olduğu nettir. Çünkü dağıtıcının görev tanımında  “cihet mahallinde alıcılılarına teslim etmek” diye vurgulanmıştır.

Bu sebeple illerde ve birimlerde görevli şoför ve dağıtıcı arkadaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla aşağıda Görev/İş Tanımları bulunmaktadır.

Bu konu hakkında herhangi bir merkezde bunun aksi bir işlem yapmak isteyen müdür vb. yetkili olduğu takdirde arkadaşlarımız bu görevlendirmeyi ayrıntılı biçimde yazılı olarak talep etmeli ve sendikamıza başvurulmalıdır.resim00051resim0006

 

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

TRT BU HALİ İLE HALKIN DEĞİL, İKTİDARIN KANALIDIR.

KAMU HİZMETİ YAYINCILIĞI YAPMASI GEREKEN TRT YİNE BİLDİĞİNİZ GİBİ! TRT BU HALİ İLE HALKIN DEĞİL, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 − seven =

Örnek Resim