Anasayfa / DUYURULAR / Sicil Not ve Başarı Düzeylerini Kontrol Ettiniz mi?

Sicil Not ve Başarı Düzeylerini Kontrol Ettiniz mi?

2009 yılına esas sicil notları maaş bordrolarında başarı düzeyi bölümünde görünmektedir. Başarı düzeyi normal şartlarda %8’dir. Başarı düzeyi kısmında %4 olan çalışanların sicil notunun A dan B’ye, %2 olanların C’ye ve %0 olarak görünen ise D’ye düşürüldüğü anlamına gelmektedir.

Maaş bordrolarında sicil notu düşürülmüş olan emekçilerin sitemiz hukuk bölümünde yer alan dilekçeyi doldurarak işyerlerine vermeleri ve işyerinden olumsuz cevap verilmesi halinde ise en geç 60 gün içerisinde dava açmaları gerekmektedir. Bazı idare mahkemeleri 15 Ocak tarihinde çalışanların sicil notu hakkında bilgilendirildiğini esas alarak 60 günlük dava açma süresini değerlendirdikleri için arkadaşlarımızın 15 Mart tarihine kadar davalarını açmalarını öneririz. Konu hakkında işyerine başvuru dilekçesi, dava açma dilekçesi, örnek mahkeme kararları, sitemiz hukuk bölümünde yer almaktadır. Konu hakkında sendika temsilcilerimize da başvuru yapılabilir. Ayrıca aşağıdaki dosya da örnek belgeler mevcuttur.

Sicil Notu İtiraz Dilekçesi ve Dava Açma Dilekçesi

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

BASKILARINIZLA SÜRGÜNLERİNİZLE CEZALARINIZLA SENDİKAL MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!..

DİYARBAKIR PTT Başmüdürlüğü binası önünde toplanan Şube üye ve yöneticilerimiz, özlük hakları, liyakatsiz atamalar ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 − six =

Örnek Resim