Anasayfa / HABERLER / CHP’den 28-29 Mayıs’a Destek!

CHP’den 28-29 Mayıs’a Destek!

Bugün saat 14.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eş Genel Başkanımız Lami Özgen ve Şaziye Köse, Genel Sekreterimiz Hasan Toprak, Mali Sekreterimiz Ramazan Gürbüz ile Eğitim Sen Genel Başkanımız Kamuran Karaca’dan oluşan heyetimizi makamında kabul etti. Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı.

Görüşmede “Laik Eğitim Laik Yaşam Ve İş Güvencemizden Vazgeçmiyoruz! Baskı, Sürgün Ve İşten Atmalara Karşı Alanlardayız!” şiarı ile 28 Mayıs tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Adana, Samsun’da; 29 Mayıs tarihinde ise Antalya, Trabzon, Van’da gerçekleştireceğimiz bölgesel mitinglerimiz ile güncel siyasal ve sosyal konular konuşuldu. Gerçekleştireceğimiz mitingler için görüş alışverişinde bulunularak, destek istendi.

“Mitinglerimizin öncülüğünü yapsak da mitinglerimiz KESK mitingleri olarak görülmemeli, ortak talepler doğrultusunda her kesiminin mitinglere güç vermesi anlayışı içindeyiz” sözlerini ifade eden heyetimize CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KESK’in taleplerini olumlu karşıladıklarını belirterek mitinglere CHP’nin bütün gücüyle destek vereceğini ifade etti

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

GÖSTERMELİK DEĞİL, GERÇEK BİR TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Anayasa Mahkemesi 18 Ocak 2024 tarihinde, E.2023/12  esas numaralı dosya ile önemli bir karara imza atmıştır. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 − 5 =

Örnek Resim