Anasayfa / HABERLER / Paris’te Yaşanan Vahşi Katliamı Lanetliyoruz!

Paris’te Yaşanan Vahşi Katliamı Lanetliyoruz!

Bugün sadece Fransa halkı değil, ‘insanım’ diyen, yaşam hakkını savunanlar olarak hepimiz kötü bir sabaha uyandık.10 Ekim Ankara katliamının tetikçisi IŞİD çetesi kanlı yüzünü bu kez Fransa’nın başkenti Paris’te gösterdi.

Basına yansıyan bilgilere göre eş zamanlı gerçekleştirilen 7 ayrı silahlı ve bombalı saldırıda şu ana kadar 127 kişi yaşamını yitirirken çok sayıda kişi de yaralandı.

10 Ekim’de Ankara’yı, dün akşam ise Paris’i kana bulayan hain saldırılar; çıkarları için başta Ortadoğu ve Suriye olmak üzere savaşları, çatışmaları körükleyen, halkları birbirine düşüren emperyalistlerin ve işbirlikçileri Ortadoğu yönetimlerinin himayesinde büyütülen canavarın kontrolden çıktığını bir kez daha göstermiştir. Doların yeşili, petrolün karası için ‘Ortadoğu’yu yeniden dizayn etme’ politikasının bedeli sivil, masum vatandaşlara ödettirilmektedir.

KESK olarak,  derin acılar yaşadığımız 10 Ekim katliamının yaralarını sarmaya çalıştığımız bir dönemde Paris’te sivil halkı hedef alan bu insanlık dışı vahşeti nefretle kınıyor, lanetliyoruz.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve tüm Fransa halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifa diliyoruz.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 − 3 =

Örnek Resim