Anasayfa / HABERLER / TAYIN BEDELİ ÇÖZÜLDÜ…

TAYIN BEDELİ ÇÖZÜLDÜ…

2014-2015 yıllarını kapsayan “toplu sözleşme” de Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklar beşinci bölümünde yer alan 8. Madde gereği şartları tutan dağıtıcılara tayın bedeli verilmektedir.

30 Mart 2014 tarihinde Büyükşehir yasası ile ilgili yapılan değişiklikle, varolan köyler mahalleye dönüştürüldüğünden nüfusları ilçe nüfusunun toplamına dahil edilmiştir.

Bu nedenle tüm emekçilerin ekonomil demokratik ve sosyal haklarının mücadelesini veren gerçek sendika KESK HABER-SEN olarak hem başmüdürlüklere hemde Genel Müdürlüğe yapmış olduğumuz yazışmalarla büyükşehir yasası değişikliği ile nüfusu 100000 illerde görev yapan tüm dağıtıcılara yasanın kabul edildiği 30 Mart 2014 tarihinden itibaren biriken alacaklarının tamamını verilmesi ve bundan sonrada her ay için tayın bedellerinin ödenmesi konusunda yapmış olduğumuz girişimler olumlu netice vermiştir.

Sarı ve yandaş sendikalar tayin, terfi ve türlü baskılarla emekçileri üyeleme sevdasına devam edebilirler. Biz gerçek sendika olarak ayrım gözetmeksizin tüm emekçilerin ekonmik ve demokratik taleplerinin mücadelesini vermeye devam edeceğiz.

 

İgili yazımız

3231-BEB Tayin Bedelleri hk.20.08.14

PTT Genel Müdürlüğü Genelgesi

TAYIN BEDELİ İÇİN TIKLAYIN

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

TRT BU HALİ İLE HALKIN DEĞİL, İKTİDARIN KANALIDIR.

KAMU HİZMETİ YAYINCILIĞI YAPMASI GEREKEN TRT YİNE BİLDİĞİNİZ GİBİ! TRT BU HALİ İLE HALKIN DEĞİL, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × one =

Örnek Resim