Anasayfa / HABERLER / TİS ve Grev Hakkı Sempozyumu Yapıldı

TİS ve Grev Hakkı Sempozyumu Yapıldı

Konfederasyonumuzun düzenlediği “Çalışma Yaşamının Demokratikleşmesi Açısından TİS ve GREV HAKKI SEMPOZYUMU” 22 Ağustos 2009 Cumartesi günü Ankara’da Eğitim-Sen Konferans salonunda yapıldı. Sempozyumun ilk oturumunda DİSK Genel Başkanı Süleyman ÇELEBİ, HAK-İŞ Genel Başkanı Salim USLU, TTB Merkez Konseyi Başkanı Gencay GÜRSOY ve TMMOB Yönetim Kurulu üyesi İlker ERTEM TİS ve Grev hakkına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Prof Dr. Mithat SANCAR’ın oturum başkanlığını yaptığı 2. turda Prof Dr. Mesut GÜLMEZ, Aziz ÇELİK ve Av. Murat ÖZVERİ Toplu sözleşme ve emekçi haklarının durumunu ele aldılar. Sempozyumun son oturumuna Yaşar SEYMAN Başkanlık etti. Bu oturumda söz alan AKP Milletvekili Ağah KAFKAS, CHP Milletvekili Cevdet SELVİ ve DTP Milletvekili Sevahir BAYINDIR emekçi haklarının siyasi boyutları üzerine görüşlerini dile getirdiler. Çok sayıda KESK’li ve konuğun izlediği sempozyumun sonunda KESK Genel Sekreteri katkı sağlayanlara teşekkür ederek sempozyumun kitaplaştırılacağını söyledi.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

BASKILARINIZLA SÜRGÜNLERİNİZLE CEZALARINIZLA SENDİKAL MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!..

DİYARBAKIR PTT Başmüdürlüğü binası önünde toplanan Şube üye ve yöneticilerimiz, özlük hakları, liyakatsiz atamalar ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × three =

Örnek Resim