Anasayfa / MANŞET / BATMAN POSTA DAĞITIM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞANLAR ZOR DURUMDA..

BATMAN POSTA DAĞITIM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞANLAR ZOR DURUMDA..

Batman Posta Dağıtım Müdürlüğünde boşalan Müdürlük Kadrosuna aynı merkez de bulunan deneyimli iki şef olmasına rağmen Birlik Haber-Sen’in  temsilcisi  Kadri  SEVİNÇ siyasal ilişkileri  ve PTT Başmüdürün onay vermesi üzerine Vekaleten Müdürlüğe getirilmiştir.

Bu göreve getirildikten sonra her türlü baskının  ardı arkası gelmemiştir. Kendisini bütün değerlerin üzerinde görüp çalışma barışını ortadan kaldırıp personele psikolojik taciz –mobbing uygulamaktadır. Defalarca tartışma konusu olan bu davranışları yaptığı hataları kabul edip özür dilemesine rağmen gün geçtikçe değişen herhangi bir durum olmamıştır.

Batman Dağıtım müdürlüğünde görev yapan Genel Merkez Denetleme Kurulu üyemiz Seyran ŞIK KARABULUT bütün bu süreçlerde mobbinge maruz kalan ve bunun son bulması için mücadele eden kadın emekçilerden biridir.

Batman halkına da zulmeden bir üslup kullanmakta ve vatandaşın bilgi alma hakkında da gerekli özeni göstermemektedir.  24 Aralık 2018 ve 07 Şubat 2019 tarihli info şikayetleri incelendiğinde yandaş Müdürün neye hizmet ettiği ortaya çıkacaktır.

Bütün bunlar yaşandıktan sonra genel olarak emekçilere özel olarak kadın emekçilere baskı uygulayan bu Müdür hakkında 5 ay önce Müfettiş talebinde bulunulmuş ve gelen müfettiş gerekli soruşturmayı yapmıştır.  Yapılan soruşturma döneminde dağıtımda bulunan emekçilerin %80’i söz konusu Müdürün çalışanlar üzerinde uyguladığı baskı, zulüm, mobbing vb. davranışlarını Müfettişe bildirmişlerdir.

Söz konusu soruşturmanın en yakın bir sürede sonuçlanması için PTT Genel Müdürlülüğünü duyarlı olmaya çağırıyoruz. 20.09.2019

YAŞASIN ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZ

YAŞASIN KESK

YAŞASIN HABER-SEN

HABER-SEN DİYAKIR 3 NOLU ŞUBE

YÖNETİM KURULU

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − one =

Örnek Resim