Anasayfa / MANŞET / T.İ.S SÜRECİNE HAZIRLANIYORUZ…27.06.2019

T.İ.S SÜRECİNE HAZIRLANIYORUZ…27.06.2019

İstanbul Ataşehir PDM ile Ümraniye PTT Merkez Müd., Kargo Şefliği ve 15 Temmuz PTT Merkez Müd. de Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim DAMATOĞLU ve şube yönetim kurulu üyelerimiz T.İ.S sandıklarımızı kurdu.
PTT emekçilerinin taleplerinin T.İ.S sürecine dahil edilmesi için çalışmalarımız devam ediyor.

İstanbul Sarıyer PDM de Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim DAMATOĞLU, Hakan ÜNAL ve Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz Eşref Şahin GENÇ ve İşyeri Temsilcimiz Cemal YÜCELl T.İ.S sandığımızı kurdu.

Haber-Sen 2 Nolu (Ankara) Şubemiz APİM de TİS sandığımızı kurdu.

İstanbul Başakşehir PDM. UPİM ve UKİM de Genel Başkanımız Musa ÖZDEMİR, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve işyeri temsilcimiz Sedat OĞUZ T.İ.S sandıklarımızı kurdu.

MYK üyelerimiz Yaşar POLAT, Şube Başkanımız Bektaş SALTIK ve Şube Yönetim Kurulu üyemiz Abdullah KARATEKİN Şişli PDM ,Levent, Beşiktaş PTT Merkezlerinde PTT emekçilerinin taleplerinin T.İ.S sürecine dahil edilmesi için çalışmalara devam ediyor

MYK üyelerimiz Yaşar POLAT, Şube Başkanımız Bektaş SALTIK ve Şube Yönetim Kurulu üyemiz Abdullah KARATEKİN Taksim PTT Merkezinde PTT emekçilerinin taleplerinin T.İ.S sürecine dahil edilmesi için çalışmalara devam ediyor

 

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + seventeen =

Örnek Resim