Anasayfa / MANŞET / Vicdan ve Adalet Nöbetini Selamlıyoruz!

Vicdan ve Adalet Nöbetini Selamlıyoruz!

İstanbul Yoğurtçu Parkı’nda HDP’nin düzenlemiş olduğu vicdan ve adalet nöbetine, Konfederasyonumuzun ve işkollarımızın MYK üyeleri ile İstanbul Şubeler Platformumuz üyelerimizle hukuksuz, antidemokratik, faşizan zihniyete karşı, tüm kutuplaştırma ve düşmanlaştırma politikalarını aşarak, demokratik bir ülkeyi inşa etmek için bir araya geldik!

Yoğurtçu parkında Konfederasyonumuz adına Eş Genel Başkanımız Aysun Gezen bir açıklama gerçekleştirdi:

“Vicdan ve adalet nöbetini umutla dirençle selamlıyoruz, bugün halkın iradesine ipotek koyanlar seçilmiş milletvekillerini tutukluyorlar, hakikati dile getirmek isteyenleri, gazetecileri tutukluyorlar, haklarını arayanları, kamu emekçilerini tutukluyorlar, fakat bu tutuklamalar da buraya birleşmeyelim diye koydukları bariyeler de bizim birleşmemizin önünde hiçbir şekilde engel teşkil etmiyor!

Bizler gördük ki referandumda AKP yenilebilir, bizler milyonlar olarak  AKP’nin kurmaya çalıştığı bu zorba düzene hayır dedik! Bizler emekçiler olarak AKP’nin KHK-OHAL Rejimiyle bizlere dayatmaya çalıştığı bu hukuksuzluğa, neoliberal saldırganlığa hayır dedik! Bizler kadınlar olarak bedenimize,  emeğimize sahip çıktık! Mücadelenin hep ön safında yer aldık! AKP’nin kadınlara dayatmaya çalıştığı baskı, zulum politikalarına hayır dedik!

Bizler milyonlar olarak emekçilerin, halkların birliğini sağlamak için elimizden geleni yapacağız! İnanıyorum ki bu bariyerler bizlerin, halkların bir arada eşit, özgür, kardeşçe yaşaması için hiçbir şekilde engel olamayacak!

Bizi ayırmaya çalıştıkları bariyerlere inat birleşerek biz kazanacağız! Vicdan ve adalet nöbetini selamlıyoruz. Herkes için adalet talebiyle yan yana yürümeye devam edeceğiz!”

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − eleven =

Örnek Resim