Anasayfa / MANŞET / SORUNLARIMIZI SÖZLÜ ve YAZILI OLARAK MİLLETVEKİLLERİNE VE BASIN KURULUŞULARINA İLETTİK!…

SORUNLARIMIZI SÖZLÜ ve YAZILI OLARAK MİLLETVEKİLLERİNE VE BASIN KURULUŞULARINA İLETTİK!…

18.01.2022 Salı

Haber-Sen Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz Evrensel gazetesi Ankara bürosu temsilcisi Birkan Bulut’u ziyaret etti. Bulut ile görüşmelerinde, örgütlü olduğumuz kurumlardaki genel durum ve basın üzerindeki baskılara değinildi.

Haber-Sen Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz CHP Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üye Ali Haydar Hakverdi’yi ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki insan hakları ihlaleri ile ilgili paylaşım yapılıp, Bilgilendirme dosyası sunuldu.

Haber-Sen Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz Cumhuriyet Gazetesi Ankara bürosu temsilcisi Sertaç Eş’i ziyaret etti. Eş ile görüşmelerinde, Örgütlü olduğumuz kurumlardaki genel durum ve basın üzerindeki baskılara değinildi.

19.01.2022 Çarşamba

Haber-Sen MYK üyelerimiz, Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki güncel durumlar ve basın emekçilerinin sorunları görüşüldü.

Haber-Sen MYK üyelerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Av. Alpay ANTMEN ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki güncel durumlar görüşüldü.

Haber-Sen MYK üyelerimiz, HDP Bitlis Milletvekili M. Celadet Gaydalı’ yı ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki güncel durumlar görüşüldü.

Haber-Sen MYK üyelerimiz, CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel’i TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki sorunlar aktarıldı.

20.01.2022 Perşembe

Haber-Sen MYK üyelerimiz, Yeni Yaşam gazetesi ve Mezopotamya ajansı Ankara Temsilcisi Hüseyin Aykol’u ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlar ile basın emekçilerinin güncel durumları görüşüldü.

Haber-Sen MYK üyelerimiz, İstanbul HDP milletvekili Oya Ersoy’ u ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki güncel sorunlar görüşüldü.

Haber-Sen MYK üyelerimiz, hizmet kolumuzda bizi yalnız bırakmayan Emekçiden yana ve halktan yana çaba harcayan İstanbul HDP milletvekili Züleyha Gülüm’ ü ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki güncel sorunlar görüşüldü.

Haber-Sen MYK üyelerimiz, hizmet kolumuzda bizi yalnız bırakmayan CHP Zonguldak Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Deniz Yavuz Yılmaz’ ı ziyaret etti. Ziyarette örgütlü olduğumuz kurumlardaki güncel sorunlar görüşüldü.

Yapılan görüşmeler sonucunda raporumuz aşağıdadır.

ÖRGÜTLÜ OLDUĞUMUZ KURUMLARDAKİ (PTT-TRT-RTÜK)  SORUNLARI

SÖZLÜ ve YAZILI OLARAK MİLLETVEKİLLERİNE VE BASIN KURULUŞULARINA İLETTİK!…

18.01.2022 – 20.01.2022 tarihleri arasında Merkez Yürütme Kurulumuz Ankara’da, Basın Yayın Kuruluşları ile TBMM KİT Komisyonu ve İnsan Hakları Komisyonu üyesi Milletvekilleri ile bir dizi görüşmelerde bulunmuştur. Sendikamızın görünürlüğü açısından faydalı ve yaşanan sorunlar hakkında çözüm pratiklerinin de ele alındığı görüşmeler, olumlu ve yapıcı geçmiştir.

Özellikle yaşadığımız problemler göz önüne alınarak, sendikamız ile ilgili olan Milletvekilleri ve ilgili TBMM Komisyon üyesi Milletvekilleri ile görüşmeler sağlanmıştır. Her görüşme çok olumlu geçmiştir. Basın Yayın Temsilcileri, sendikamızın faaliyetleri ve problemleri ile daha fazla ilgileneceklerini, sürekli olarak irtibat halinde olunmasını ifade ederek bundan sonra sendikamızın eylem ve etkinliklerinde daha duyarlı olacaklarını dile getirmişlerdir.

Milletvekilleri de yaşanan gelişmelerden haberdar edilmeleri halinde sendikamızın sesi olmaya devam edeceklerini, bunun görevleri olduğunu ve Haber-Sen’in yaşayacağı sorunlarda daima yanımızda olacaklarını ifade etmişlerdir. İrtibatımızın sürekli olmasını ve kopukluk yaşanmamasını istemişlerdir.

Tüm görüşmelerimizde, Haber-Sen’in sürekli gerek alanda, gerekse basın toplantıları ile genel olarak gündemden düşmemesi ve Türkiye gündeminde yer almasını takdir eden Basın Temsilcileri ile Milletvekilleri, sendikamızı söylemleri ile onurlandırmışlardır. Tüm görüşmelerimizde sendikamızın hazırladığı bilgilendirme, hak ihlalleri ve genel sorunlar ile tespitlerin olduğu dosyamız kendilerine taktim edilmiştir.

Merkez Yönetim Kurulu

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =

Örnek Resim