Anasayfa / HABERLER / ŞUBE VE TEMSİLCİLİK ÖRGÜTLENME HABERLERİ / Karadeniz Örgütlenmesi Devam Ediyor…30.07.2021

Karadeniz Örgütlenmesi Devam Ediyor…30.07.2021

Bir süre önce eşini kaybeden üyemize taziye ziyaretinde bulunuldu. 30.07.2021
Genel Sekreterimiz İbrahim DAMATOĞLU, 2 Nolu Şube Basın Yayın Sekreterimiz Kübra EVLİYAOĞLU BEKTAŞ ile Hukuk Sekreterimiz Gökmen ARMUTÇUOĞLU ve 4 Nolu Şube Sekreterimiz Yener KABALOĞLU, Rize PTT Başmüdürlüğünde çalışan ve covid-19 nedeniyle eşini kaybeden üyemiz Ahmet Bal’a taziye ziyaretinde bulundu.
Karadeniz Örgütlenmesi Devam Ediyor…30.07.2021
Genel Sekreterimiz İbrahim DAMATOĞLU, 2 Nolu Şube Basın Yayın Sekreterimiz Kübra EVLİYAOĞLU BEKTAŞ ile Hukuk Sekreterimiz Gökmen ARMUTÇUOĞLU ve 4 Nolu Şube Sekreterimiz Yener KABALOĞLU, Sürmene PTT Merkez Müdürlüğünde görüşmelerde bulundu.
Genel Sekreterimiz İbrahim DAMATOĞLU, 2 Nolu Şube Basın Yayın Sekreterimiz Kübra EVLİYAOĞLU BEKTAŞ ile Hukuk Sekreterimiz Gökmen ARMUTÇUOĞLU ve 4 Nolu Şube Sekreterimiz Yener KABALOĞLU, Of PTT Merkez Müdürlüğünde emekçilere buluştu, sendikal çalışmalarımız anlatıldı.
Genel Sekreterimiz İbrahim DAMATOĞLU, 2 Nolu Şube Basın Yayın Sekreterimiz Kübra EVLİYAOĞLU BEKTAŞ ile Hukuk Sekreterimiz Gökmen ARMUTÇUOĞLU ve 4 Nolu Şube Sekreterimiz Yener KABALOĞLU, Ardeşen PTT Merkez Müdürlüğünde görüşmelerde bulundu. Üyemiz Ali Atlı ile bölgede yürütülen sendikal faaliyetlerimiz değerlendirildi.
Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

26 EKİM 2023 HATAY ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

Haber-Sen MYK ve 7 Nolu Şube Yönetimi Hatay’da emekçilerle biraraya geldi. Hatay DTM, Samandağ PTT, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + two =

Örnek Resim