Anasayfa / HABERLER / GENEL MERKEZ HABERLERİ / ÖZGÜR BASIN SUSTURULAMAZ

ÖZGÜR BASIN SUSTURULAMAZ

Haber-Sen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Denetleme Kurulu üyelerimiz televizyonlara yapılan bu darbenin kabul edilemez olduğunu, kanalların tekrar yayına başlayıncaya kadar mücadele edeceğimizi, gerçekleri yansıtan, biat etmeyen özgür basının yanında olduğumuzu belirttik.

Her zaman emekçilerin sesi olan, sesimizi duyuran nerede bir haksızlığa uğrayan ve ezilen varsa onun yanında olan Hayatın Sesi Televizyonu, OHAL gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Bu tür hukuksuz uygulamalar karşısında birlikte direneceğimizi ve dayanışma içerisinde olacağımızı belirttik.

img-20161004-wa0018

1-2 Ekim 2016 tarihinde yapılan Genişletilmiş Başkanlar Kurulunda sonra Merkez Yönetim Kurulu ve şube yöneticilerimizde oluşan heyet Ankara bulunan IMC TV bürosunu ziyarette bulundu.

Gazetecileri susturmak, gazeteciliği cezalandırmak, televizyon kanallarını kapatmak; darbeye ve darbecilere karşı mücadeleyi zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz.

Darbe ve darbecilikle gerçekten mücadele edilmek isteniyorsa; gazeteciliği hedef almaktan derhal vazgeçilmelidir.
Halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkı adına, bunu talep etmeyi ve özgür gazetecilik için mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.
Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + 10 =

Örnek Resim