Anasayfa / Basın Açıklamaları / POSTA EMEKÇİLERİ GEÇİNEMİYOR!…

POSTA EMEKÇİLERİ GEÇİNEMİYOR!…

HABER-SEN olarak, tüm PTT emekçilerini insanca yaşamaya yetecek bir ücret talebine sahip çıkmaya, hayat pahalılığına,  adaletsiz vergi sistemine, yoksulluk, yolsuzluk ve israf düzenine karşı emeğin haklarını korumak için birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz.

06-07 Ocak 2022 tarihlerinde Şube ve Temsilciliklerimizin Kurum önlerinde gerçekleştirdikleri basın  açıklamalar aşağıdadır.

HABER-SEN 3 NO.LU ŞUBEMİZ (DİYARBAKIR) 06.01.2022

PTT emekçilerine insanca yaşamaya yetecek bir ücret verilmesi talebiyle ve hayat pahalılığına, adaletsiz vergi sistemine, yoksulluk, yolsuzluk ve israf düzenine karşı Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya genel merkez yöneticilerimizden Gene Mali Sekreterimiz Sabri Gündüz katılım sağladı. Açıklamayı şubemiz adına şube Başkanımız Mehmet ULUĞ okudu.

ŞANLIURFA İL TEMSİLCİLİĞİ

Açıklama Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü önünde gerçekleştirildi. Açıklamayı İl temsilciliğimiz adına İbrahim Halil DOĞAN okudu.

HABER-SEN 6 NO.LU ŞUBE (İZMİR) 07.01.2021

Basın açıklaması İzmir Posta İşleme Merkez  önünde gerçekleştirildi.  Açıklamayı Şubemiz adına şube Örgütlenme Sekreteri Evren ŞENSOY okudu.

PTT emekçilerine insanca yaşamaya yetecek bir ücret verilmesi talebiyle ve hayat pahalılığına, adaletsiz vergi sistemine, yoksulluk, yolsuzluk ve israf düzenine karşı Ankara PTT Başmüdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya KESK MYK’dan Gönül Şimşek Kural Genel Merkez yöneticilerimizden Gene Örgütlenme Sekreterimiz Can DELİDUMAN katılım sağladı. Açıklamayı şubemiz adına şube Başkanımız Yaşar Polat okudu.

HABER-SEN 4-5 NOLU ŞUBELER (İSTANBUL) 07.01.2021

PTT emekçilerine insanca yaşamaya yetecek bir ücret verilmesi talebiyle İstanbul PTT Başmüdürlüğü önünde gerçekleştirilen basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Genel Basın Yayın Sekreterimiz Banu Salman katılım sağladı. Açıklamayı 4 No.lu Şube Başkanımız Gülseren Güngör’dü okudu.

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen + 14 =

Örnek Resim