Anasayfa / DUYURULAR / UNI Ziyaret Toplantısı Bilgi Notu

UNI Ziyaret Toplantısı Bilgi Notu

17 Kasım 2011 tarihinde UNI strateji ve örgütlenmeden sorumlu sekreteri Olga Vinogradova ile KOOP-İŞ uzmanı UNI genç Türkiye sorumlusu Deniz Akdoğan sendikamızı ziyaret ederek MYK üyelerimizle görüşmede bulunmuştur.

Sendikamızın üyesi olduğu UNI ile uluslar arası birlik, mücadele ve dayanışmanın önemi üzerinde durularak Dünyada ve Türkiye de siyasal ve sendikal süreç üzerine karşılıklı değerlendirilmelerde bulunulmuştur.

AKP iktidarının Türkiye deki emekçi sınıflar üzerindeki baskılara değinilmiş ve buna bağlı olarak örgütlenme alanımızda karşılaştığımız sorunlar (sürgünler, cezalar, soruşturmalar vs. ) dile getirilmiştir. Her gelen hükümetin kendi yandaş sendikasını yaratarak emekçi sınıfı bölerek örgütsüz ve güvencesiz bir yaşamı sunduğu ifade edilmiştir.

Örgütlü olduğumuz kurumlardaki sorunlar ve neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunularak UNI nin uluslararası her türlü dayanışmayı sergileyeceği temsilcileri tarafından dile getirilmiştir.

Van depremi ile ilgili bilgi verilmiş karşılığında UNI nin sendikamıza ve üyelerimize her türlü desteği sunacağının söylenmesi üzerine sendikamızın gerekli girişimlere derhal başlayacağı söylenmiştir.

Bundan sonraki dönem uluslararası dayanışmayı daha sıkı hale getirmek için üyelerimize ve örgütlenme alanımıza yönelik yapacağımız eylem, etkinlik, eğitim çalışması vs. çalışmalarda UNI olarak her türlü katkıyı sunacakları kendileri tarafından ifade edilmiştir.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × three =

Örnek Resim