Anasayfa / HABERLER / GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ

PTT Genel Müdürü ve Merkez yönetim Kurulumuzun görüşmesi sonucuda  http://ik.ptt.gov.tr/ adresinde tayin ve atamalarla ilgili PTT Genel müdürlüğü bir bildirimde bulundu.

14/07/2014

… GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU …

Genel Müdürlüğümüze ulaşan çeşitli duyumlar sonucu kurum çalışanlarımızı doğru bilgilendirmek, yanlış anlaşılmaları önlemek için unvan yükselme ve unvan değişikliği sınavlarına ilişkin açıklama yapmak zarureti hasıl olmuştur.

PTT AŞ. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı insan kaynağı planlamasını teşkilatın merkez ve taşra birimlerince yapılan talepler ve ihtiyaç duyulan unvanlar bazında  yeni personel alımı, kurum içi personel hareketleri, kurum dışı naklen atama ile  unvan yükselme ve  unvan değişikliği sınavları yapmak suretiyle  gerçekleştirmektedir.

2014 yılı içerisinde Mühendis (Endüstri) unvan değişikliği sınavı  ile Müdür, Şef ve Başdağıtıcı  görevde yükselme sınavları yapılması planlanmakta olup halen şef görevde yükselme ve mühendis (Endüstri) unvan değişikliği sınavlarının gerçekleştirilmesine ilişkin süreçler işlemeye devam etmektedir.

Genel Müdürlüğümüze ulaşan duyumlarda söylendiği şekilde bazı sendikal kuruluşlara üye olmayan personelin unvan yükselme sınavlarını kazanamayacakları  ya da tayinlerinin yapılmayacağı yönündeki ifadeler tamamen hayal mahsulü ve gerçek dışı olup kurum çalışanlarımız bu tür söylemlere asla itibar etmemeli, bu tür söylemlerde  bulunduğu tespit edilen kurum personelinin disiplin esasları doğrultusunda tecziye  edileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Sınav süreçleri tamamen mevzuat hükümleri doğrultusunda, objektif ve gizlilik esaslarına uygun şekilde yürütülmektedir.

Bilginizi rica ederiz.

PTT İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

TAM METNİ GÖRMEK TIKLAYINIZ.

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

GAZETECİLİĞİN SORUNLARI CEMİYETLER, SENDİKALAR VE KONUNUN TARAFLARIYLA KONUŞULDU

Türkiye’de gazetecilik ciddi ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Medya sivil toplum kuruluşları, sendikalar, cemiyetler dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 + 13 =

Örnek Resim