Anasayfa / MANŞET / İstanbul yürüyüş kolumuz başladı… 03.02.2021

İstanbul yürüyüş kolumuz başladı… 03.02.2021

KESK Eşbaşkanımız Mehmet BOZGEYİK, Genel Kadın Sekreterimiz Ayşe NOYAN KOLUMAN, Genel Örgütleme Sekreterimiz Can DELİDUMAN, Şube yöneticilerimiz, BTS Genel Başkanı Murat ORAL ve İstanbul şubeler platformu katılımıyla Sirkeci PTT Başmüdürlüğü önünde Sürgünlere ve Baskılara karşı basın açıklaması yaptı. Açıklamasının ardından Sirkeci Tren Garına geçiş yapıldı.

İstanbul Yürüyüş Kolumuza Engelleme…03.02.2021

KESK Eş Başkanımız Mehmet BOZGEYİK, Genel Kadın Sekreterimiz Ayşe NOYAN KOLUMAN, Genel Örgütleme Sekreterimiz Can DELİDUMAN, BTS Genel Başkanı Murat ORAL, HDP İstanbul Milletvekili Musa PİROĞLU, Şube yöneticilerimiz ve İstanbul Şubeler Platformunun katılım sağladığı, İstanbul Yürüyüş kolumuzca Haydarpaşa Gar önünde yapılmak istenen basın açıklaması, Emniyet Güçleri tarafından engellenmek istendi. Tüm engellemelere rağmen KESK Eş Başkanımız Mehmet BOZGEYİK ve Milletvekili Musa PİROĞLU bu haksız ve hukuksuz uygulamaya karşı kısa bir açıklama yaptıktan sonra, kitlemiz alkış ve zılgatlarla Kocaeli’ne doğru yola çıktı.

İstanbul Yürüyüş Kolumuza Kocaeli’nde

Genel Kadın Sekreterimiz Ayşe NOYAN KOLUMAN, Genel Örgütleme Sekreterimiz Can DELİDUMAN, BTS Genel Başkanı Murat ORAL ve Kocaeli Şubeler Platformu’nun katılım sağladığı İstanbul Yürüyüş kolumuz, basın açıklamasını Kocaeli İnsan Hakları Parkı’nda gerçekleştirdi.

İstanbul Yürüyüş Kolumuz Sakarya’da…

Genel Kadın Sekreterimiz Ayşe NOYAN KOLUMAN, Genel Örgütleme Sekreterimiz Can DELİDUMAN, BTS Genel Başkanı Murat ORAL ve Sakarya Şubeler Platformu’nun katılım sağladığı İstanbul Yürüyüş kolumuz, basın açıklamasını Adapazarı TCDD Müdürlüğü önünde gerçekleştirdi.
Açıklamada, “Haklarımızı geri almak için, ülkemizin dört noktasından Ankara’ya gidiyoruz. 4 Şubat günü Ankara’da olacağız. Bugüne kadar hiç bir baskı karşısında mücadeleden geri durmadık, bundan sonra da geri durmayacağız.” denildi.

İstanbul Yürüyüş Kolumuz Düzce’de…

Genel Kadın Sekreterimiz Ayşe NOYAN KOLUMAN, Genel Örgütleme Sekreterimiz Can DELİDUMAN, BTS Genel Başkanı Murat ORAL ve Sakarya Şubeler Platformu’nun katılım sağladığı İstanbul Yürüyüş kolumuz, basın açıklamasını Düzce PTT Baş Müdürlüğü önünde gerçekleştirdi.
Açıklamada, “Sürgün edilen arkadaşlarımız, görevlerine geri dönünene kadar mücadelemiz devam edecek” denildi.
Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + twelve =

Örnek Resim