Anasayfa / Basın Açıklamaları / Ankara 2 Nolu Şubemiz PTT Genel Müdürlüğünü bir kez daha uyardı.

Ankara 2 Nolu Şubemiz PTT Genel Müdürlüğünü bir kez daha uyardı.

Ankara 2 Nolu Şube Üyelerimiz , Babaharman Dağıtım ve Toplama Merkez Müdürlüğünde görevli ike sürülen Şube Başkanımız Yaşar Polat’ın eski görev yerine dönmesi için eylem yaptı.
PTT Genel Müdürlüğü önünde toplanan MYK,KESK Şubeler Platformu ve Şube üyeleri, ”Baskılar-Soruşturmalar-Sürgünler bizi yıldıramaz” yazılı pankart açarak, sloganlar attı.
Haber-Sen MYK Üyesi Mehmet Ali ELCEK’ in konuşmasından sonra Ankara 2 No’lu Şube Sekreteri Tarık Karabulut, çalışanların birlik olamamasından güç alan PTT yöneticilerinin, çalışma saatlerini yükselttiğini, çalışma koşullarını zorlaştırdığını, bazı sendika üyelerini sürgüne gönderdiğini ifade etti.
Haksız, hukuksuz uygulamalara karşı duran Şubemiz PTT yöneticilerini rahatsız ettiğini, bunun sonucu olarak da Yaşar Polat’ın sürgün edildiğini savunan Şube Sekreterimiz Tarık Karabulut, Başkanımız Yaşar Polat’ın eski görev yerine dönene kadar eylem ve etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti.
Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

TÜRKİYE DEĞİŞİM İSTİYOR!

HEP BİRLİKTE KAZANDIK, HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ. DEMOKRASİ VE HUKUKA MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ. Yaşadığımız kentlerin yönetimi ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 + nineteen =

Örnek Resim