Anasayfa / Fotoğraf Galerileri / 7. Olağan Merkez Genel Kurulumuzu Gerçekleştirdik

7. Olağan Merkez Genel Kurulumuzu Gerçekleştirdik

Genel Sekreterimiz Burak USTAOĞLU’un açılış konuşması ve saygı duruşuyla başlayan kongremizde divan kuruluna Deniz SALMANLI, Fikret ÇALAĞAN ve Niyazi BALCIOĞLU seçildi.

Genel Başkanımız Musa ÖZDEMİR Yönetimde bulundukları üç yılın değerlendirmesini yaparak seçilecek arkadaşlara başarılar diledi. Özdemir konuşmasını “Örgütlülüğümüze ve gelecek güzel günlere olan inancımızla biz kazanacağız. Yolumuz açık olsun” temennileri ile bitirdi.

Özdemir’in ardından konuşan KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik ise “Krizin faturasının emekçilere çıkarılmasına, yoksulluğa, yolsuzluğa, anti demokratik yönelimlere, savaş politikalarına karşı emek, demokrasi, hak ve özgürlük mücadelemizi toplumun ezilen her kesimiyle büyüteceğiz” diye konuştu.

KESK Eş Genel Başkanları Mehmet Bozgeyik, KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz, KESK Mali Sekreteri Elif Çuhadar, KESK Eğitim, Örgütlenme ve Basın Yayın Sekreteri İlhan Yiğit, KESK Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy, KESK Hukuk, TİS ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Yusuf Şenol, Eğitim-Sen Genel Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Özgür BOZDOĞAN, Tarım Orkam-Sen Genel Başkanı Hamit Kurt, BES Genel Başkanı Serpil Akpınar, BES Genel Sekreteri Aziz Özkan, Tüm Bel-Sen Merkez Kadın Sekreteri Semra KIRATLI, SES Eş Genel Başkanlıklara Selma Atabey, SES Basın-Yayın ve Sosyal İşler Sekreterimiz Mehmet Sıddık Akın ve Ali ÖNAL konuk olarak  katıldığı kongremizde bizleri onurlandırdılar.

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

TRT BU HALİ İLE HALKIN DEĞİL, İKTİDARIN KANALIDIR.

KAMU HİZMETİ YAYINCILIĞI YAPMASI GEREKEN TRT YİNE BİLDİĞİNİZ GİBİ! TRT BU HALİ İLE HALKIN DEĞİL, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × three =

Örnek Resim