Anasayfa / Basın Açıklamaları / Postacılardan Başbakan'a mektup var!

Postacılardan Başbakan'a mektup var!

PTT Çalışanları, Taleplerini İletmek İçin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Mektup Gönderdi 

100_0759

PTT çalışanları, taleplerini iletmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

HABER-SEN Ankara 2 Nolu Şube üyesi bir grup PTT çalışanı, Kızılay Yenişehir PTT’si önünde basın açıklaması yaptı.

Grup adına açıklama yapan HABER-SEN Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Polat, ”PTT çalışanlarının dayanacak gücü kalmadı. Artık sorunlarına bir çözüm bekliyorlar. Bugün Türkiye’nin dört yanından postacılar, mektuplarını Başbakan’a gönderiyor. PTT çalışanlarının sorunlarına gözünü kulağını kapayan Hükümete ve Başbakana taleplerimizi gönderdiğimiz bu mektupları iletiyoruz” dedi.

İzmir’de Posta İşleme Başmüdürlüğü önünde eylem yapan Haber-Sen İzmir Şubesi üyesi posta dağıtıcıları, “Kapıkulu memur olmayacağız”, “Toplusözleşme ve grev hakkımızı çiğnetmeyeceğiz” yazılı dövizler taşıdılar.
EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI ÖDENMELİ
Burada açıklama yapan Haber-Sen İzmir Şube Başkanı Hasan Solmaz, PTT emekçilerinin yıllardır haftanın 6 günü çalıştırıldığını belirterek, “Cebimizden yemek ve yol parası vererek hafta sonu çalıştırmasına ya son verilmeli ya da emeğimizin karşılığı olan ücretler ödenmelidir” dedi.
evrensel1

DİYARBAKIR’DA 300 MEKTUP
Diyarbakır’da da Posta İşletme Merkezi (PİM) önünde eylem yapıldı. Haber-Sen Diyarbakır Şube Sekreteri Sait Baran, “PTT çalışanlarının sorunlarına gözünü kulağını kapayan hükümete ve Başbakana taleplerimizi gönderdiğimiz bu mektupla iletiyoruz. Taleplerimiz dikkate alınmazsa bu kez postacılar kapıları çalmayacak, mektup dağıtmayacak, grevi örgütleyecektir” dedi. PTT emekçilerine kölelik koşullarının dayatıldığını dile getiren Baran’ın konuşmasının ardından Başbakan’a 300 mektup gönderildi.

goruntu0141

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

ÜÇ FİDANIMIZI VE ÇINARIMIZI EMEK VE DEMOKRASİ MÜCADELEMİZDE YAŞATACAĞIZ!

Bugün 6 Mayıs. Demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren, Deniz Gezmiş’in, Yusuf Aslan’ın Hüseyin İnan’ın idamının ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 1 =

Örnek Resim