Anasayfa / DUYURULAR / Cihet Eşleşmesi Çalışmaları

Cihet Eşleşmesi Çalışmaları

14 şubat 2011 tarihinde PTT genel müdürlüğü önünde yapılan eylemlerle verilen mücadele haklılığımızı bir kez daha ortaya koydu. PTT yönetimi olanlara kayıtsız kalamadı.

PTT Genel Müdürlüğü 01.03.2011 tarih 03100 sayı ile başmüdürlüklere gönderdiği yazı ile daha önce yapılan cihet eşleşmesi ve yapılacak olan cihet eşleşmeleri çalışmalarında, sendika yetkililerininde bulunacağı bir komisyon tarafından hazırlanmasını ve 15 gün içinde genel müdürlüğe gönderilmesini istedi.

Bu sebeple dağıtım servislerindeki sıkıntıların giderilebilmesi için dağıtıcı üyelerimizin, iş yeri temsilcilerimizin, il temsilcilerimizin ve şube yönetimlerimizin konunun önemi bakımından tüm sorunları bizzat yerinde dinleyerek not almaları ve oluşturulacak komisyonda bunları dile getirmeleri derekmektedir. Giderilemeyen sıkıntılarımızın ise tutanaklarda yer almasının sağlanması hususunda hassasiyet göstermeleri kamu emekçileri adına verdiğimiz haklı mücadelemizin netliği açısından önemlidir.

Genel Müdürlük Genelgesi:cihetesl-kopya

 

 

 

cihetesl

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

GAZETECİLİĞİN SORUNLARI CEMİYETLER, SENDİKALAR VE KONUNUN TARAFLARIYLA KONUŞULDU

Türkiye’de gazetecilik ciddi ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Medya sivil toplum kuruluşları, sendikalar, cemiyetler dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven + twenty =

Örnek Resim