Anasayfa / DUYURULAR / PTT Genel Müdürlüğü Açıkta Bulunan 1’inci,2’nci ve 3’üncü Sınıf Merkez Müdürlük Sınav Duyurunu Yayınladı

PTT Genel Müdürlüğü Açıkta Bulunan 1’inci,2’nci ve 3’üncü Sınıf Merkez Müdürlük Sınav Duyurunu Yayınladı

PTT Genel Müdürlüğü açıkta bulunan 1’inci, 2’nci ve 3’üncü sınıf Merkez Müdürlüğü kadrolarının doldurulması için sınav yapılacağını, genelgeyle yayınlayarak açıkladı. PTT Genel Müdürlük Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin ilgili maddeler ve buna ilişkin açıklamaların lingleri aşağıda belirtilmiştir. 

Merkez Müdürlüğü kadro ve gruplarını gösterir listenin personelin görebileceği şekilde tüm iş yerlerimizde 01/11/2010-22/11/2010 tarihleri arasında asılacağını açıkladı. Müracaatların da yine aynı tarihler içerisinde alınacağını ifade etti.

    1- Genelge (http://personel.ptt.gov.tr/sub/main/haberler/P9/sinav/merkez_mudurlugu/genelge.doc)

    2- Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Dilekçesi (http://personel.ptt.gov.tr/sub/main/haberler/P9/sinav/merkez_mudurlugu/basvuru_dilekcesi.xls)

    3- Personel Değerlendirme Formu (http://personel.ptt.gov.tr/sub/main/haberler/P9/sinav/merkez_mudurlugu/EK_degerlendirme_formu.doc)

    4- Münhal Merkez Müdürlüklerine ilişkin liste-I (http://personel.ptt.gov.tr/sub/main/haberler/P9/sinav/merkez_mudurlugu/A.xls)

    5- Münhal Merkez Müdürlüklerine ilişkin liste-II (http://personel.ptt.gov.tr/sub/main/haberler/P9/sinav/merkez_mudurlugu/B.xls)

    6- Yönetmeliğin ilgili maddeleri ve açıklamalar (http://personel.ptt.gov.tr/sub/main/haberler/P9/sinav/merkez_mudurlugu/ilgili_yonetmelik_maddeleri_ve_aciklamalar.doc)

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

BASKILARINIZLA SÜRGÜNLERİNİZLE CEZALARINIZLA SENDİKAL MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!..

DİYARBAKIR PTT Başmüdürlüğü binası önünde toplanan Şube üye ve yöneticilerimiz, özlük hakları, liyakatsiz atamalar ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − seventeen =

Örnek Resim