Anasayfa / HABERLER / Gişe Memurları Gasp,Soygun, Hırsızlık Mağduru

Gişe Memurları Gasp,Soygun, Hırsızlık Mağduru

PTT’de gasp,Soygun ve hırsızlık olayları devam ediyor. Bu olayların mağduru  Gişe Memurları oluyor. En son Şişli PTT Merkezinde bir şahıs PTT’de uzun zaman oyalandıktan sonra fırsatını bulup gişe üzerinden uzanmak suretiyle çekmecedeki 5.500 TL’yi alarak kaçtı. Olay güvenlik kameralarınca görüntülendi.

PTT , her zamanki gibi  parayı tahsil etmenin yolunu arıyor. Sendikamızın konu hakkında açmış olduğu davalar nedeniyle PTT idari işlem ile para kesme uygulamasına son vermişti. İdari İşlemle  paraları alamayan PTT, Çalışanlardan ısrarlı bir şekilde rizaen alma yoluna gitmektedir.

Sendikamız konu hakkında ısrarlı talepleri sonucunda tüm PTT Merkezlerine Kamera  takılması ve ve güvenlik görevlilerinini bulundurulması talebimiz olumlu karşılanmış olmasına rağmen hala bir sonuca erişmemiştir. Kamera sistemleri için ihaleye çıkan PTT güvenlik görevlileri konusunda adım atmakta maliyetini gerekçe göstererek isteksiz davranmaktadır.

İstanbul Şubelerimiz Şişli PTT Merkezi önünde yapmış olduğu basın açıklaması ile PTT’nin yeterli güvenlik önlemi almadığını, çalınan paraların çalışanlardan tahsil edilmesini kındı.

Açıklamayı okuyan  İstanbul Beyoğlu Şube Başkanımız Engin Başçı  gişe Memurlarının mağduriyetini dile getirdikten sonra PTT’nin gaspettiği Kefalet sandığı parlarıyla yapılandırıldığını ve şimdi de 170 yıllık kurumun birilerine peşkeş çekilmek istendiğini vurgulayarak PTT A.Ş yasa taslağını kınadı.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

BASKILARINIZLA SÜRGÜNLERİNİZLE CEZALARINIZLA SENDİKAL MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!..

DİYARBAKIR PTT Başmüdürlüğü binası önünde toplanan Şube üye ve yöneticilerimiz, özlük hakları, liyakatsiz atamalar ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven + eleven =

Örnek Resim