Anasayfa / HABERLER / PTT' yi Deneme Tahtasına Çevirdiler…

PTT' yi Deneme Tahtasına Çevirdiler…

PTT Çalışanları Ankara’da Posta İşleme ve Dağıtım Müdürlüğü(APİD) önünde bu gün (30.06.2010) dört sendika (KESK Haber-Sen, Türk Haber-Sen, Birlik Haber-Sen ve Bağımsız Haber-Sen) ve dağıtıcılar derneği (Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Hakları Koruma Derneği) toplanarak PTT yönetimine işyerinde yaşadıkları sorunları bir saatlik oturma eylemi ile dile getirdiler.

Eyleme APİD de çalışan kadrolu dağıtıcıların katılımı yoğundu. Taşeron şirkette çalışan işçilerde eyleme destek verdi.

Oturma eylemi 08.00de başladı. PTT çalışanlarının işyerlerine girmeyerek, işyeri önünde davul zurna eşlinde halaylar çekildi. Sloganlar eşliğinde oturma eylemine başlandı. PTT çalışanları adına Birlik Haber-Sen Ankara şube başkanı Ünal Özdemir yapılan bir saatlik süren oturma eyleminde cihetlerin yeniden düzenlenmesi nedeniyle yaşanan sorunlara, verilmeyen iş elbiseleri, çalışma sürelerinin uzatılması, resmi tatillerde zorla çalıştırma, personel eksikliği ve ulaşım sorunlarına değindi.

Sendikalar adına açıklamayı yapan Özdemir taleplerin gerçekleşmemesi halinde eylemliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Yapılan Basın Açıklaması Metni:

 

 

 resim00681

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

BASKILARINIZLA SÜRGÜNLERİNİZLE CEZALARINIZLA SENDİKAL MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!..

DİYARBAKIR PTT Başmüdürlüğü binası önünde toplanan Şube üye ve yöneticilerimiz, özlük hakları, liyakatsiz atamalar ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × five =

Örnek Resim