Anasayfa / MANŞET / DÖRT KOLDAN YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLADI… (İzmir-02.02.2021)

DÖRT KOLDAN YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLADI… (İzmir-02.02.2021)

Eş Genel Başkanımız Aysun Gezen, Başkanımız Mesut Balcan, MYK üyemiz Mehmet Ali ELCEK, 6 Nolu Şube Başkanımız Ayhan ZENGİN ve Şube Sekreteri Nuray ÇELİK’in de aralarında bulunduğu İzmir yürüyüş kolumuz, İzmir Gar’ı önünde yaptığı basın açıklamasının ardından, Sendikal Haklarımız için Sürgünlerin ve İhraçların Geri Alınması için “Zafer direnen emekçinin olacak!” sloganıyla Manisa’ya hareket etti.

HAKKIMIZ OLANI ALMAK İÇİN YÜRÜYORUZ
BİZ HAKLIYIZ BİZ KAZANACAĞIZ

MANİSA

İzmir Yürüyüş Kolu, yağmura rağmen Manisa PTT Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Bir kez daha İhraçlara, Sürgünlere, Baskılara boyun eğmeyeceğimizi yüksek sesle söyledi.

BALIKESİR

İzmir yürüyüş kolumuz Balıkesir’de…02.02.2021
KESK Eşbaşkanımız Aysun Gezen, Genel Başkanımız Mesıt BALCAN, MYK Üyemiz Mehmet Ali ELCEK, Şube Başkanımız Ayhan GEZGİN ve KESK Balıkesir Şubeler Platformunun da aralarında bulunduğu yürüyüş kolumuz, gar önünde Sürgünlere ve Baskılara karşı basın açıklaması yaptı.
#HaberSenBTSAnkarayaYürüyor

İzmir yürüyüş kolumuz Kütahya’da…03.02.2021

KESK Eş Başkanımız Aysun Gezen, Genel Başkanımız Mesut BALCAN, MYK Hukuk Sekreterimiz Mehmet Ali ELCEK, Şube Yöneticilerimiz ve KESK Kütahya Şubeler Platformu’nun da aralarında bulunduğu yürüyüş kolumuz, PTT Başmüdürlüğü önünde Sürgünlere ve Baskılara karşı basın açıklaması yaptı.
KESK Eş Başkanımız Aysun Gezen “Haber-Sen ve BTS yöneticilerinin baskı ve sürgünlere maruz kalmalarının sebebi eşit işe eşit ücret istemeleri, Kovit önlemlerinin yetersiz olduğunu söylemeleri, İnsanca yaşanacak bir ücret talep etmeleridir” dedi. Basın açıklamasını Genel Başkanımız Mesut BALCAN okudu.

İzmir yürüyüş kolumuz Eskişehir’de…03.02.2021

KESK Eş Başkanımız Aysun Gezen, Genel Başkanımız Mesut BALCAN, MYK Hukuk Sekreterimiz Mehmet Ali ELCEK, BTS ve Haber-Sen Şube Yöneticilerimiz ile KESK Eskişehir Şubeler Platformu’nun da aralarında bulunduğu yürüyüş kolumuz, TCDD Eskişehir Gar’ı önünde basın açıklaması yaptı.
KESK Eş Başkanımız Aysun Gezen “Haber-Sen ve BTS yöneticilerini baskı, sürgün ve soruşturmalarla susturabileceklerini düşünüyorlar. Bizleri susturamazlar, gerçekleri hep söyledik ve söylemeye devam edeceğiz” dedi.
Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

TRT’DE YİNE YANGINDAN MAL KAÇIRIRCASINA SINAV AÇILIYOR!

BASINA VE KAMUOYUNA TRT’de Yine Yangından Mal Kaçırırcasına Sınav Açılıyor! TRT Yönetimi 2020 yılında açılan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 − 13 =

Örnek Resim