Anasayfa / MANŞET / POSTA EMEKÇİSİNİN CAN GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILIYOR!!!

POSTA EMEKÇİSİNİN CAN GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILIYOR!!!

İzmir PTT Başmüdürlüğü, Karabağlar Posta Dağıtım Müdürlüğünde görev yapan posta emekçisi Ömer Tuna Acar görevi esnasında bıçaklanarak yaralanmıştır. Mesai arkadaşımıza yapılan bu saldırı bizi üzdüğü kadar da öfkelendirmiştir.

Yıllardır PTT’ye hizmet eden, bu hizmet sırasında sağlıklarını kaybeden, Posta Dağıtıcılarının can güvenliği için defalarca sözlü ve yazılı bildirimlerimize rağmen PTT Yönetimi tarafından herhangi bir önlem alınmamaktadır.

Ülkemizde her geçen gün kötüye giden ekonomik durum ve vatandaşlarımızın içine düştüğü sıkıntılar, dağıtıcıların can güvenliğini tehdit ediyor ve herhangi bir önlem alınmazsa tehdit etmeye de devam edecektir.

Son yıllarda ekonomik sıkıntılar nedeniyle adli tebligat sayısı arttığından dolayı Adli tebligatı almak istemeyenler, görevini yapan posta dağıtıcılarına saldırmakta ve can güvenliğini tehdit etmektedir. Kurum tarafından gereken önlemler alınmadığı sürece bu saldırılar devam edecektir.

İzmir’de görevini yaparken saldırıya uğrayan Posta Emekçisi arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip acil şifalar diliyoruz.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

GAZETECİLİĞİN SORUNLARI CEMİYETLER, SENDİKALAR VE KONUNUN TARAFLARIYLA KONUŞULDU

Türkiye’de gazetecilik ciddi ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Medya sivil toplum kuruluşları, sendikalar, cemiyetler dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five + 17 =

Örnek Resim