Anasayfa / MANŞET / PTT Emekçilerine Eksik ödenen 210 TL Banka promosyonları Ödenmeye Başlandı…

PTT Emekçilerine Eksik ödenen 210 TL Banka promosyonları Ödenmeye Başlandı…

PTT A.Ş. ile Ziraat Bankası arasında yapılan promosyon anlaşması uyarınca kredi kartı kullanmayan personele 210 TL ödenmemişti.

Sendikamız  tarafından 210 TL nin kredi kartı kullanamayan personelin maaş hesabına ödenmesi için bir dilekçe çalışması başlatılmış ayrıca mağduriyetin giderilmesi için Genel Müdürlüğe yazı yazmış ve Genel Müdürlükle görüşmeler gerçekleştirmişti.

Bu girişimlerimiz sonucunda Finans Daire Başkanlığı tarafından “Personelin 210 TL yi alabilmek için bir dilekçe ile maaş hesaplarının tanımlı olduğu Ziraat Bankası Şubesine başvurmaları gerektiği” yönünde Başmüdürlüklere yazı gönderilmesine rağmen mağduriyet devam etmekteydi.

Sendikamız bir kez daha Genel Müdürlüğe yazılı olarak başvurmuş, mağduriyetin giderilmesi istenmiştir. PTT A.Ş. Finans Daire Başkanlığı tarafından başvurumuza cevaben yazılan 24.12.2019 tarih, 944 Sayılı yazıda bu hafta sonuna kadar ödeneceği belirtilmiştir.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

GAZETECİLİĞİN SORUNLARI CEMİYETLER, SENDİKALAR VE KONUNUN TARAFLARIYLA KONUŞULDU

Türkiye’de gazetecilik ciddi ve sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Medya sivil toplum kuruluşları, sendikalar, cemiyetler dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × three =

Örnek Resim