Anasayfa / MANŞET / TİS TALEPLERİMİZİ İÇİN ALANLARDAYIZ…

TİS TALEPLERİMİZİ İÇİN ALANLARDAYIZ…

Genel Başkanımız Mesut Balcan, KESK Mali Sekreteri Gönül Kural Şimşek’in aralarında bulunduğu KESK heyeti Gaziantep Şubeler platformu ile bilgilendirme toplantısı yaparak taleplerimizi paylaştılar.

Genel Başkanımız Mesut Balcan, KESK Mali Sekreteri Gönül Kural Şimşek, Tarım Orkamsen Genel Başkanı Ahmet Kelesinin de aralarında bulunduğu KESK heyeti İnsanca bir yaşam Demokratik Grevli Toplu Sözleşme taleplerimiz ile ilgili Gaziantep CHP İl yöneticileri ile görüşerek taleplerimiz aktarıldı.
Genel Başkanımız Mesut Balcan, KESK Mali Sekreteri Gönül Kural Şimşek, Tarım Orkamsen Genel Başkanı Ahmet Keleş’nin de aralarında bulunduğu KESK heyeti İnsanca bir yaşam Demokratik Grevli Toplu Sözleşme taleplerimiz ile ilgili Gaziantep HDP İl yöneticileri ile görüşerek taleplerimiz aktarıldı.
Genel Başkanımız Mesut Balcan, KESK Mali Sekreteri Gönül Kural Şimşek, Tarım Orkam Sen Genel Başkanı Ahmet Kelesi’nin de aralarında bulunduğu KESK heyeti İnsanca bir yaşam Demokratik Grevli Toplu Sözleşme taleplerimizi Gaziantep de basın açıklaması yaparak dile getirdiler.
Genel Başkanımız Mesut Balcan, KESK Mali Sekreteri Gönül Kural Şimşek, Tarım Orkam Sen Genel Başkanı Ahmet Keleş’ in de aralarında bulunduğu KESK heyeti İnsanca bir yaşam Demokratik Grevli Toplu Sözleşme taleplerimizi Gaziantep de basın açıklaması yaparak dile getirdiler.
Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

ÜÇ FİDANIMIZI VE ÇINARIMIZI EMEK VE DEMOKRASİ MÜCADELEMİZDE YAŞATACAĞIZ!

Bugün 6 Mayıs. Demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren, Deniz Gezmiş’in, Yusuf Aslan’ın Hüseyin İnan’ın idamının ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + 11 =

Örnek Resim