Anasayfa / Basın Açıklamaları / PTT’de Zararın Bedelini Emekçiler Değil, Yolsuzluk ve İsraf Yapanlar ÖDESİN!

PTT’de Zararın Bedelini Emekçiler Değil, Yolsuzluk ve İsraf Yapanlar ÖDESİN!

PTT, Varlık Fonu’na devredilmesinin ardından KİT’ler içinde en çok zarar eden kurumlardan biri oldu. İki yıllık zarar, 1 milyar 959 milyon lira… Bir yılda 216 milyon lira kar eden kurum, kuruluş tarihinden beri ilk defa bu kadar büyük bir zarara imza attı.
Konuyla ilgili basın açıklamasında konuşan Haber-Sen Başkanı Mesut Balcan “Yönetim hakkını, sınırsız ve fütursuzca, iş barışını bozacak şekilde “ben yaptım oldu” anlayışıyla kullanmak yerine çalışanlar ve emek mücadelesi veren sendikalarla karşılıklı ilişki ve diyalog kurmalı ve iş barışı ve PTT’de ki çalışma huzurunu bozacak hukuka aykırı uygulamalarından acilen vazgeçmelidir.
Yapılan tüm haksız hukuksuz israfların ve yolsuzlukların karşısında duracağız ve mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

PTT’de Yaşanan Yolsuzluklar Durdurulsun-08.06.21

6 NOLU ŞUBEMİZ (İZMİR)

PTT, Varlık Fonu’na devredilmesinin ardından KİT’ler içinde en çok zarar eden kurumlardan biri oldu. Haber-Sen 6 No’lu Şube Başkanımız Ayhan Zengin ve şube yöneticilerimiz basın toplantısında, yolsuzlukların karşısında olduğumuzun bir kez daha altını çizdi. Basın metnini Şube Mali Sekreterimiz Düzgün DAŞ oku.

HABER-SEN 2 NOLU ŞUBEMİZ

HABER-SEN 4-5 NOLU ŞUBELERİMİZ

PTT’de açığa çıkan yolsuzluk, usulsüzlük ve israf giderek artıyor. Genel Merkez Basın-Egitim Sekreterimiz Banu Savaşı’nda katıldığı ve Haber-Sen İstanbul Şubelerinin düzenlediği basın toplantısında açıklamayı 5 No’lu Şube Başkanı Özlem Berkit yaptı.

Haber-Sen 7 No’lu Şubemiz, PTT’deki israfa dur demek için basın açıklaması yaptı. Şube Başkanı Hamit Eker, tüm haksız hukuksuz israfların ve yolsuzlukların karşısında duracağımızı söyledi.

Haber-Sen Şanlıurfa İl Temsilcimiz Taha Yasin Beyaz, PTT’deki israfa ilişkin düzenlenen basın açıklamasında “Yapboz tahtasına dönen, nereden tutsanız elinizde kalan PTT işleyişinin günah keçisi PTT emekçileri değildir” dedi.

Haber-Sen 7 No’lu Şube Sekreterimiz Ahmet Aydoğan’da Adana’da düzenlenen basın açıklamasında, “180 yıllık onurlu mesleğin geleciğini kimse karartamaz. Bizler işimize, aşımıza, kurumumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + sixteen =

Örnek Resim