Anasayfa / MANŞET / 6.DÖNEM 20.GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ

6.DÖNEM 20.GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ

Sendikamızın 6.Dönem 20.Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı 24-25 Ekim 2019 tarihlerinde 54 Temsilcimizin katılımıyla Eğitim Sen Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleşmiştir.

  • Açılış Konuşması
  • TİS öncesi ve Sonrası Değerlendirme ve Bilgilendirme
  • Örgütlü olduğumuz Kurumlarda yaşanan sorunlar ve sorunların çözümüne yönelik eylem ve etkinlik önerileri
  • Şube Kongreleri Hazırlık Çalışmaları ve Planlanması
  • Örgütlenme ve önümüzdeki sürecin planlanması
  • Mali Durum
  • Siyasal ve Sendikal Sürecin Değerlendirilmesi

gündemleriyle toplanan Kurulumuz, Genel Sekreterimiz Burak Ustaoğlu’nun açılış konuşması ve emek ve demokrasi mücadelesinde yitirdiklerimiz adına yapılan saygı duruşuyla başlamıştır.

Ardından divan oluşturuldu. Divana Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Cemalettin Yüksel, Merkez Disiplin Kurulu üyemiz Nurcan Güneren, Diyarbakır Kadın Sekreterimiz Esra Ademhan ve İzmir Şube Yöneticimiz Sedat Altıntop seçilmiştir.

Genel Başkanımız Musa Özdemir’in koşmasının ardından Şube Yöneticilerimiz ve İl Temsilcilerimizin konuşmalarına geçilmiş ve birinci gün sonlandırılmıştır.

İkinci gün; İl Temsilcilerimizin konuşmalarına ara verilerek Suriye operasyonu nedeniyle, savaşa karşı barış talebimizi yenilemek için “SAVAŞA KARŞI BARIŞI, ÖLÜME KARŞI YAŞAMI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ” şiarıyla Eğitim Sen Genel Merkezi önünde Basın Açıklaması düzenlenmiştir.

PTT Genel Müdürlüğünün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında dağıtım hizmetlerinin devam edeceği yönündeki tebliğ üzerine 12.30 da PTT Genel Müdürlüğü önünde KESK Eşbaşkanı Mehmet BOZGEYİK, KESK MYK üyesi İlhan YİĞİT, Haber-Sen Merkez Yönetim Kurulumuz ve Haber-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu üyelerimizin katılımı ile Basın açıklaması gerçekleştirdik.

Basın Açıklamasının ardından toplantımıza İl Temsilcilerimizin konuşmaları ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin konuşmalarına geçilmiştir.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 − ten =

Örnek Resim