Anasayfa / MANŞET / UNI Avrupa Posta Lojistik Seksiyonu’dan Mektup

UNI Avrupa Posta Lojistik Seksiyonu’dan Mektup

UNI Avrupa Posta Lojistik Seksiyonu 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Letonya’ nın başkenti Riga’ da gerçekleştirilen UNİ Avrupa Posta Lojistik Konferansında, başta açığa alınan ve ihraç edilen üyelerimiz olmak üzere KESK Haber-Sen üyelerimizin yaşadığı baskılara dikkat çekmek amacı ile dayanışma mesajı yayınlamıştır.
Bu mesajda açığa alınan ve ihraç edilen üyelerimizin görevlerine iade edilmesi vurgulanmış ve bizlerle dayanışma içerisinde oldukları bir kez daha dile getirmişlerdir.

Dayanışma Açıklamasının Türkçesi aşağıdadır.

UNI Posta&Lojistik Seksiyonu üyemiz KESK HABER-SEN’in 39 üyesinin açığa alınıp, 15 üyesinin de ihraç edildiğini öğrenmiş olmaktan derin üzüntü duymaktadır.
UNI Posta&Lojistik Seksiyonu ve tüm üye sendikalarımız olarak kardeş üyemiz KESK HABER-SEN ile dayanışma içerisindeyiz. Ulaştırma Bakanlığı ve Posta Telgraf Teşkilatı Genel Müdürünü başta Haber-Sen yöneticileri ve posta işkolu olmak üzere arkadaşlarımızın görevlerine derhal iade edilmesi için gerekli adımları atmalıdır. Ulaştırma Bakanlığı ve Posta Telgraf Teşkilatı Genel Müdürünü adaleti sağlamaya ve kararları geri almaya çağırıyoruz.

Print Friendly, PDF & Email


İLİŞKİLİ YAZILAR

PTT’NİN HUKUKSUZ UYGULAMALARI DÜNYADAKI BÜTÜN POSTACILARIN GÜNDEMİNDE OLACAK

UNI Avrupa Posta & Lojistik Komite Toplantısı HABER-SEN olarak üye ve yöneticilerimizin meşru sendikal faaliyetleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 5 =

Örnek Resim